Дослідження біотехнології ферментованих молочних продуктів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

продукти харчування, тібетські грибки, кефірні грибки, кисломолочна продукція, ферментація продуктів, пробіотичні продукти, культивування симбіонту

Бібліографічний опис

Васильєва А. С. Дослідження біотехнології ферментованих молочних продуктів / А. С. Васильєва, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 328.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в