Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Економічна теорія (імпортні тариф та квота)"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Дані методичні вказівки містять 53 варіанти індивідуальних графічних та розрахункових завдань з теми «Імпортні тариф та квота». Кожен варіант містить 3 окремих завдання. Запропоновані завдання можуть бути використані для роботи студентів на практичних заняттях або поточного чи підсумкового контролю. Всі завдання кожного варіанта є незалежними та, на розсуд викладача, можуть бути використані у будь-якій комбінації, що якнайкраще відповідає плану лекцій. Також окремі завдання можуть бути використані викладачами під час складання розрахункових та графічно-розрахункових завдань. Крім індивідуальних графічних та розрахункових завдань, методичні вказівки містять зразки розв’язання завдань. Методичні вказівки складено відповідно до програми курсу «Економічна теорія». Дані методичні вказівки призначено для студентів спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, економічна теорія (імпортні тариф та квота), практичні заняття, економіка, облік і оподаткування, менеджмент, маркетинг, підприємництво, торгівля та біржова діяльність, підсумковий контроль

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Економічна теорія (імпортні тариф та квота)" : для студ. спец. "Економіка", "Облік і оподаткування", "Менеджмент", "Маркетинг", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / уклад. Ф. В. Абрамов. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – 64 с.