Конспект лекцій з дисципліни "Маркетинг послуг"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Конспект лекцій призначений для вивчення теоретичних і практичних засад здійснення ефективної маркетингової діяльності у сфері послуг, теоретико- методичних і практичних підходів до управління маркетингом послуг, проведення маркетингових досліджень, побудови лояльних стосунків із споживачами, розроблення маркетингової товарної, цінової, комунікативної політики сфери послуг, політики розповсюдження послуги, формування ефективного матеріального середовища надання послуги та організації процесу її надання. За змістом він дає основи знань та практичні навички з організації маркетингової діяльності підприємств сфери послуг і може використовуватися для вивчення дисципліни «Маркетинг послуг» для здобувачів за освітньою програмою 075 «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня освіти.

Опис

Ключові слова

конспект лекцій, економічна діяльність, дослідження попиту на послуги, підприємницька діяльність, фінанси, цінова політика, банківські послуги

Бібліографічний опис

Конспект лекцій з дисципліни "Маркетинг послуг" [Електронний ресурс] : для здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти за спец. 075 "Маркетинг" / уклад. М. В. Мірошник ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 81 с.