АВС-метод калькулювання собівартості послуг підприємств готельного бізнесу
Дата
2019
Автори
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Полтавська державна аграрна академія
Анотація
Опис
Ключові слова
собівартість продуктів, надання послуг, облік витрат, моніторинг, ресурси
Бібліографічний опис
Давидюк Т. В. АВС-метод калькулювання собівартості послуг підприємств готельного бізнесу [Електронний ресурс] / Т. В. Давидюк // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали 2-ї Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 23 квітня 2019 р. / Полтав. держ. аграрна акад. – Електрон. текст. дані. – Полтава, 2019. – Ч. 1. – С. 68-71. – URI: 2. https://dspace.pdau.edu.ua/server/api/core/bitstreams/f7fac956-d704-4302-b0df-8b30d59f99b6/content, вільний (дата звернення 04.03.2024 р.)