М'ясо з пробірки – майбутнє чи теперішнє
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
м'ясні продукти, технології виготовлення м'ясної продукції, вирощування м'язової тканини тварини, синтетичне м'ясо, м'язи, скелет, скорочувальні білки, губка-матриця, м'ясо з пробірки, лабораторне м'ясо
Бібліографічний опис
Вакуленко А. В. М'ясо з пробірки – майбутнє чи теперішнє / А. В. Вакуленко, В. С. Калина // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 521.
