Удосконалення біотехнології виробництва світлого пива та методи аналізу його основних показників якості
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета-Прінт"
Анотація
Опис
Ключові слова
пивоваріння, солод, солодове зерно, харчові добавки
Бібліографічний опис
Решетньова Д. Ю. Удосконалення біотехнології виробництва світлого пива та методи аналізу його основних показників якості / Д. Ю. Решетньова, І. А. Бєлих, С. І. Самойленко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 227 с.