Актуальність використання харчових добавок, нітритів у м’ясопереробній промисловості
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета-Прінт"
Анотація
Опис
Ключові слова
ковбасні вироби, переробка м'яса, харчові добавки, нітрити, харчова промисловість, підсилювач кольору
Бібліографічний опис
Рум'янцев О. О. Актуальність використання харчових добавок, нітритів у м’ясопереробній промисловості / О. О. Рум'янцев // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 234 с.
