Розробка рецептури фруктового квасу з прянощами
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ТОВ "Планета-Прінт"
Анотація
Опис
Ключові слова
безалкогольні напої, сухофрукти, ґратчасті плани Шеффе, натуральні напої, здорове харчування
Бібліографічний опис
Шпакова Є. Е. Розробка рецептури фруктового квасу з прянощами / Є. Е. Шпакова, О. М. Півень, А. О. Демидова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 269 с.