Визначення токсичних речовин у продуктах харчування
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Державний біотехнологічний університет
Анотація
Опис
Ключові слова
хімічні технології, шкідливі речовини, харчова промисловість, охорона здоров'я, тератогени
Бібліографічний опис
Франчук Є. Р. Визначення токсичних речовин у продуктах харчування [Електронний ресурс] / Франчук Є. Р. // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. 2-ї Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р. / гол. ред. Михайлов В. М. – Електрон. текст. дані. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 521-522. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) ; 12 см. – Назва з тит. екрана. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/74188.