Вплив умов зберігання твердих відходів кондитерських виробництв на їх придатність до переробки

Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

тверді відходи кондитерських виробництв, доданки до комбікормів, умови зберігання відходів

Бібліографічний опис

Адашевський О. В. Вплив умов зберігання твердих відходів кондитерських виробництв на їх придатність до переробки [Електронний ресурс] / О. В. Адашевський, В. Б. Байрачний // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 17-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 28-30 листопада 2023 р. / гол. Є. І. Сокол ; оргком.: Р. П. Мигущенко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 431.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в