Вплив умов зберігання твердих відходів кондитерських виробництв на їх придатність до переробки
Дата
2023
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
тверді відходи кондитерських виробництв, доданки до комбікормів, умови зберігання відходів
Бібліографічний опис
Адашевський О. В. Вплив умов зберігання твердих відходів кондитерських виробництв на їх придатність до переробки [Електронний ресурс] / О. В. Адашевський, В. Б. Байрачний // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 17-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 28-30 листопада 2023 р. / гол. Є. І. Сокол ; оргком.: Р. П. Мигущенко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 431.