Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеська національна академія харчових технологій

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла / Л. Л. Товажнянський, О. Ю. Перевертайленко, А. О. Гарєв [та ін.] // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] = Scientific works [Odessa national academy of food technologies]. – 2011. – Вип. 39, т. 2. – С. 146-151.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в