Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Менеджмент готельно-ресторанного господарства"
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Наведено зміст практичних занять зі студентами, що навчаються за освітнтою програмою спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведено тематику практичних занять, запропоновано низку конкретних ситуацій для обговорень, надано інструментарій і методологію для прийняття і впровадження управлінських рішень в готельно-ресторанній справі. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Опис
Ключові слова
методичні вказівки, практичне заняття, менеджмент готельно-ресторанного господарства, готельно-ресторанний бізнес, розвиток теорії менеджменту, стилі керівництва
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Менеджмент готельно-ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання / уклад.: О. В. Замула, О. О. Замула ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – 35 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81916