Публікація:
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві"

Ескіз

Дата

2024-08

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали методичних вказівок до практичних занять містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, тести та практичні завдання до тем дисципліни.

Опис

Ключові слова

сфера гостинності, методичні вказівки, практичні роботи, бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві, готельно-ресторанний бізнес

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 74 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в