Проблеми організації харчування особового складу на лінії бойового зіткнення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

лінія бойового зіткнення, організація продовольчого забезпечення, пункти харчування, децентралізація, військові частини, технічні засоби, продовольча служба

Бібліографічний опис

Олексенко І. М. Проблеми організації харчування особового складу на лінії бойового зіткнення / І. М. Олексенко, М. Є. Грищук // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 1597

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в