Франчайзинг у ресторанному бізнесі: стандартизація асортименту послуг та виклики для управління
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "Дніпровська політехніка"
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Назаренко М. В. Франчайзинг у ресторанному бізнесі: стандартизація асортименту послуг та виклики для управління / Назаренко Марина ; наук. керівник Куниця Катерина // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали 2-ї Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вересня 2024 р. / відп. ред.: Л. С. Безугла ; М-во освіти і науки України, НТУ "Дніпровська політехніка". – Дніпро : НТУ "ДП", 2024. – С. 53-55.