Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "Дніпровська політехніка"

Анотація

Опис

Ключові слова

маркетинг, особливості маркетингу, готельний бізнес, ресторанний бізнес, готельно-ресторанне господарство, маркетингові процеси

Бібліографічний опис

Коваль Є. Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі / Коваль Єлизавета ; наук. керівник Стригуль Лариса // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали 1-ї Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вересня 2023 р. / відп. ред.: Л. С. Безугла ; М-во освіти і науки України, НТУ "Дніпровська політехніка". – Дніпро : НТУ "ДП", 2023. – С. 77-80.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в