Свідоме споживання як елемент сталого поводження з відходами кондитерських виробництв

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Мета даної роботи проаналізувати фактори, що впливають на утворення твердих кондитерських відходів на етапі споживання.

Опис

Ключові слова

тверді кондитерські відходи, борошняні кондитерські вироби, свідоме споживання, товар зі знижкою

Бібліографічний опис

Адашевський О. В. Свідоме споживання як елемент сталого поводження з відходами кондитерських виробництв / О. В. Адашевський, В. В. Шаловинська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 337.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в