Свідоме споживання як елемент сталого поводження з відходами кондитерських виробництв
Дата
2024
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Мета даної роботи проаналізувати фактори, що впливають на утворення твердих кондитерських відходів на етапі споживання.
Опис
Ключові слова
тверді кондитерські відходи, борошняні кондитерські вироби, свідоме споживання, товар зі знижкою
Бібліографічний опис
Адашевський О. В. Свідоме споживання як елемент сталого поводження з відходами кондитерських виробництв / О. В. Адашевський, В. В. Шаловинська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 337.