Ресторанний бізнес України: споживчі запити та інноваційні формати

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанний бізнес, ресторанні тенденції, цифровізація та глобалізація, Solo Dining, Newstalgia, імерсивні заклади

Бібліографічний опис

Антошкова Н. А. Ресторанний бізнес України: споживчі запити та інноваційні формати / Н. А. Антошкова, В. В. Трубнікова // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / оргком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 53-54.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в