Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
охорона довкілля, виробництво продовольства, цифрові технології, продуктивність, споживання харчових продуктів, проблематика сталості, стратегічні рішення, управління ресурсами, споживча діяльність
Бібліографічний опис
Івашура А. А. Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування / А. А. Івашура // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 771.
