Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Харчова хімія"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Самостійна робота здобувачів вищої освіти із дисципліни «Харчова хімія» складається з опрацювання лекційного матеріалу, роботи з інформаційними джерелами, опрацювання рекомендованої літератури при підготовці до практичного заняття, вивчення нормативно-законодавчої та правової бази, самостійного конспектування та вивчення додаткового питання тем курсу, підготовки тез доповідей на конференцію за тематикою курсу. Одним з видів самостійної роботи студентів є виконання розрахункового завдання, що виконується відповідно до вимог практичних занять. Формою самостійної роботи є виконання тестових завдань, що є основою підготовки до екзамену з курсу.

Опис

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Харчова хімія" [Електронний ресурс] : для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / уклад. С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 34 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в