Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Харчова хімія"
Вантажиться...
Дата
Автори
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Самостійна робота здобувачів вищої освіти із дисципліни «Харчова хімія» складається з опрацювання лекційного матеріалу, роботи з інформаційними джерелами, опрацювання рекомендованої літератури при підготовці до практичного заняття, вивчення нормативно-законодавчої та правової бази, самостійного конспектування та вивчення додаткового питання тем курсу, підготовки тез доповідей на конференцію за тематикою курсу. Одним з видів самостійної роботи студентів є виконання розрахункового завдання, що виконується відповідно до вимог практичних занять. Формою самостійної роботи є виконання тестових завдань, що є основою підготовки до екзамену з курсу.
Опис
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Харчова хімія" [Електронний ресурс] : для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм навчання / уклад. С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 34 с.