Хімія, біо- та нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : Міжнародна науково-практична конференція

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41062

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Мікрохвильова термічна стерилізація харчових продуктів
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Подколзіна, Є. В.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми, пов’язані з екологією та економікою, у сфері харчових товарів і косметики
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Попова, В. В.; Стаценко, В. Б.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження дії бензойної кислоти на мікробіологічні показники фруктових соків
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Юрова, Т. А.; Рацук, М. Є.; Канівець, І. С.
  • Ескіз
    Документ
    Нові продукти на основі біологічно активних речовин синтетичного та природного походження
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Матківська, Н. О.; Пухальська, М. С.; Драчевська, Я. О.
  • Ескіз
    Документ
    Study of indicators of thistle seed composition as a component of chocolate mass
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Khomenko, S.; Masalitin, O.; Bielinska, A.; Bubyr, O.
  • Ескіз
    Документ
    Use of biotechnologically pereterified fats in the production of bakery products
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Tytarenko, M.; Krychkovska, L.; Varankina, Oleksandra
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (2023)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні та економічні проблеми в галузі продуктів харчування
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Кіц, В. С.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості
    (2022)
    У цьому збірнику представлені матеріали учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості», в якому автори аналізували сучасні технології та розглядали сучасні проблеми в харчовій та косметичній промисловості. Вносили цінні пропозиції та демонстрували практичні досягнення. У збірнику містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів. Однією з основних цілей конференції було також співробітництво між провідними вітчизняними та зарубіжними виробництвами. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.