Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір та аналіз різновидів складових шампуню(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Руднєва, Лариса Леонідівна; Бухкало, Світлана ІванівнаДокумент Аналіз ієрархії властивостей шампуню(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Руднєва, Лариса Леонідівна; Бухкало, Світлана ІванівнаДокумент Комплексні складові якості та безпеки харчування(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кравченко, Вікторія Олегівна; Бухкало, Світлана Іванівна; Іглін, Сергій Петрович; Пашко, В. Є.Документ Приклади складових розрахунків за алгоритмами(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Іглін, Сергій Петрович; Бухкало, Світлана Іванівна; Прибилова, С. В.; Кравченко, Вікторія Олегівна; Попович, В. М.Документ Складові прикладів та завдань за дисципліною Інформатика та інформаційні технології в НТУ "ХПІ"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Бухкало, Світлана Іванівна; Іглін, Сергій Петрович; Попович, В. М.; Колесніков, А. В.; Прибилова, С. В.Документ Комплексне викладання дисциплін Харчова хімія та Сучасні технології харчування в НТУ "ХПІ"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Бухкало, Світлана Іванівна; Іглін, Сергій Петрович; Копейченко, Євген Андрійович; Назаренко, Марина Володимірівна; Ніколаєва, О. О.Документ Визначення деяких властивостей різновидів борошна(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Нехаєв, Є.; Балишев, К.; Штонда, Д.; Савченко, Д.; Фєдорченко, Є.; Яценко, Я.; Янко, В.; Пересоляк, А.; Бухкало, Світлана Іванівна; Іглін, Сергій Петрович; Мірошниченко, Н.Документ Визначення властивостей хлібопекарських дріжджів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Кудрявцева, Ю.; Звєрев, В.; Бухкало, Світлана Іванівна; Іглін, Сергій Петрович; Ольховська, Вікторія ОлегівнаДокумент Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин в рецептурах шоколданих глазурей та виробів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Земелько, Марія Леонідівна; Бухкало, Світлана ІванівнаДокумент Визначення комплексних задач дослідження борошна(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Бухкало, Світлана Іванівна