Конференції, семінари

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Промислова біотехнологія вітаміну C з використанням дріжджів
    (ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Корєпіна, К. С.; Варанкіна, Олександра Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Biologically active polymer hydrogel materials for transdermal substance delivery systems
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Cherkashina, H. M.; Lebedeva, K. O.; Savchenko, D. O.; Mazchenko, М. V.
  • Ескіз
    Документ
    Продукти переробки насіння ріпаку в технології кондитерських виробів із цукрового тіста
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Копейченко, Євген Андрійович; Куниця, Катерина Вікторівна
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості
    (2023)
    У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація ультразвукового екстрагування в біотехнології фітопрепаратів горіха чорного juglans nigra l.
    (Національний технічний університет "Харкіський політехнічний інститут", 2020) Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Самойленко, Сергій Іванович
  • Ескіз
    Документ
    Біотехнологія виробництва біодобрив для підвищення врожайності ґрунту
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Самойлова, А. О.; Галкін, І. І.; Бєлих, Ірина Анатоліївна
  • Ескіз
    Документ
    Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Chibugo, A.; Belinska, A. P.
  • Ескіз
    Документ
    Одержання та випробування косметичного антицелюлітного засобу на основі культури Medusomyces gisevi
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Звягінцева, Оксана Вікторівна; Знахур, А. О.; Авіна, В. В.
  • Ескіз
    Документ
    Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості
    (2022)
    У цьому збірнику представлені матеріали учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості», в якому автори аналізували сучасні технології та розглядали сучасні проблеми в харчовій та косметичній промисловості. Вносили цінні пропозиції та демонстрували практичні досягнення. У збірнику містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів. Однією з основних цілей конференції було також співробітництво між провідними вітчизняними та зарубіжними виробництвами. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.