Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.Документ Промислова біотехнологія вітаміну C з використанням дріжджів(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Корєпіна, К. С.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Biologically active polymer hydrogel materials for transdermal substance delivery systems(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Cherkashina, H. M.; Lebedeva, K. O.; Savchenko, D. O.; Mazchenko, М. V.Документ Продукти переробки насіння ріпаку в технології кондитерських виробів із цукрового тіста(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Копейченко, Євген Андрійович; Куниця, Катерина ВікторівнаДокумент Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості(2023)У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.Документ Оптимізація ультразвукового екстрагування в біотехнології фітопрепаратів горіха чорного juglans nigra l.(Національний технічний університет "Харкіський політехнічний інститут", 2020) Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Самойленко, Сергій ІвановичДокумент Біотехнологія виробництва біодобрив для підвищення врожайності ґрунту(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Самойлова, А. О.; Галкін, І. І.; Бєлих, Ірина АнатоліївнаДокумент Technological features of the yogurts production with vegetable fillers addition(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Chibugo, A.; Belinska, A. P.Документ Одержання та випробування косметичного антицелюлітного засобу на основі культури Medusomyces gisevi(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Звягінцева, Оксана Вікторівна; Знахур, А. О.; Авіна, В. В.Документ Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості(2022)У цьому збірнику представлені матеріали учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості», в якому автори аналізували сучасні технології та розглядали сучасні проблеми в харчовій та косметичній промисловості. Вносили цінні пропозиції та демонстрували практичні досягнення. У збірнику містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту», так і інших вищих навчальних закладів. Однією з основних цілей конференції було також співробітництво між провідними вітчизняними та зарубіжними виробництвами. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.