Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
52 результатів
Результати пошуку
Документ Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)Документ Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.Документ Інтеграція аміачного холодильного циклу на підприємствах харчової промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010) Ульєв, Леонід Михайлович; Болдирєв, С. О.; Гарєв, Андрій Олегович; Ярмоленко, Ю. М.Документ Отримання лактилованих моноацилгліцеролів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015) Скриль, А. І.; Невмивака, Д. В.; Демидов, Ігор МиколайовичДокумент First level of rejection of unripe apples in the food industry("Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Bezchastnyi, O.; Zhadan, A.; Knyazeva, E.Документ Інформаційне забезпечення контролінгового управління на підприємствах харчової промисловості(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Другова, Олена СергіївнаПублікація Тенденції кондитерської промисловості України(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Фощій, Петро Миколайович; Мирченко, О. О.Документ Аналіз зразків бісквітних напівфабрикатів з додаванням конопляного борошна(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Руднєва, Лариса Леонідівна; Андріянова, М.; Асафова, Н.Документ Споживчий попит олієжирової продукції(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Ситнік, Наталія Сергіївна; Федякіна, Зоя Павлівна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Тимченко, О. А.Документ Актуальність використання харчових добавок, нітритів у м’ясопереробній промисловості(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Рум'янцев, О. О.