Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ The relevance of the use of food additives, nitrites inthe food processing industry(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Rumyantsev, O. O.Публікація Dimensions of corporate social responsibility in food industry(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023-11) Kulikov, Viacheslav V.; Nashchekina, O. N.Документ The use of standards in the confectionery industry as a factor of the competitiveness of enterprises(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Kirilina, M.; Rakhimi, A.Публікація Analysis consumer prices for socially important food products in october 2020(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Shvets, Aleksandr; Khalchenko, V.; Sergienko, O.Документ Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Petik, I. P.; Bochkarev, S. V.; Myronenko, L. S.