Публікація: Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж
Дата
2010
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
НТУ "ХПІ"
Анотація
Use of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic glycerolizes of fats. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modeling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.
Опис
Ключові слова
продукти харчування, олійно-жирова галузь, нутрієнти, діацилгліцерин, ферментативний гліцероліз жирів, соняшникова олія
Бібліографічний опис
Некрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж / П. О. Некрасов, М. М. Малько // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2010. – № 3. – С. 74-79.