Публікація:
Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж

dc.contributor.authorНекрасов, Павло Олександровичuk
dc.contributor.authorМалько, Максим Миколайовичuk
dc.date.accessioned2013-09-05T08:12:53Z
dc.date.available2013-09-05T08:12:53Z
dc.date.issued2010
dc.description.abstractUse of artificial neural network-genetic algorithm technique made it possible to determine optimal process parameters of enzymatic glycerolizes of fats. The results of laboratory and experimental-industrial tests corroborated optimum modeling adequacy for four primary process parameters: substrates ratio, enzyme amount, temperature and time.en
dc.identifier.citationНекрасов П. О. Оптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мереж / П. О. Некрасов, М. М. Малько // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2010. – № 3. – С. 74-79.uk
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1985
dc.language.isouk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectолійно-жирова галузьuk
dc.subjectнутрієнтиuk
dc.subjectдіацилгліцеринuk
dc.subjectферментативний гліцероліз жирівuk
dc.subjectсоняшникова оліяuk
dc.titleОптимізація параметрів процесу ферментативного гліцеролізу жирів комбінуванням методів генетичних алгоритмів і нейронних мережuk
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication389e2b38-33de-4ab8-8490-0b20712526b6
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery389e2b38-33de-4ab8-8490-0b20712526b6

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
ITE_2010_3_Nekrasov_Optymizaciya parametriv.pdf
Розмір:
513.23 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
6.73 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: