Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Обґрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки щодо кількісної оцінки ефективності проведених наукових досліджень.

Опис

Ключові слова

ринок продовольчий, асортимент, безпека економічна, сировина, витрати, конкурентоспроможність, система гелеутворююча, прибуток, ціна, напівфабрикат, диня, політика цінова, продаж, якість продукції, рентабельність

Бібліографічний опис

Власова Н. О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. – Харків : ХДУХТ, 2009. – Вип. 1 (9). – Ч. 1. - С. 278-286.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в