Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Одеська національна академія харчових технологій

Abstract

У роботі представлено результати досліджень щодо мінімізації небажаного процесу утворення кристалічної фази в жирах, які збагачені діацилгліцеринами та мають збалансований жирнокислотний склад. Розроблено математичну модель, що дозволяє прогнозувати вміст твердої фази при різних значеннях предикторів – жирнокислотного складу інгібітору кристалізації та його концентрації. Встановлено раціональні параметри, що забезпечують мінімізацію процесу утворення кристалічної фази в жирах функціонального призначення при їхньому зберіганні.

Description

Citation

Ткаченко Н. А. Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 2 (27). – С. 39-44.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By