Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (Інноваційні приклади)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Центр навчальної літератури

Анотація

Викладено основи комплексних інноваційних заходів для загальної технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням теплофізичних, фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі інтеграції теплообмінних систем. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних енергоефективних заходів, основні характеристики сировини і допоміжних матеріалів, можливі зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач.Призначено для студентів спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, сировина водного походження, рибна промисловість, водна рослинна сировина, морепродукти, технологія охолодження, солона рибопродукція, консервування гідробіонтів, консерви рибні, енергозберігаючі технології

Бібліографічний опис

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні приклади) : підручник / С. І. Бухкало [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Центр навчальної літератури, 2016. – 468 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в