Публікація:
Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу

Ескіз

Дата

2018

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

У статті проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку основних засобів та відображення витрат, які пов'язані з експлантацією основних засобів на підприємствах ресторанного господарства. Виявлено основні специфічні особливості діяльності підприємств ресторанного бізнесу та облікового відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства.
The analysis of the special literature, the regulatory and legal framework is carried out for the definition of approaches to the organization of accounting of fixed assets and the reflection of costs associated with the exploration of fixed assets at restaurants in the restaurant industry. The main peculiarities of activity of enterprises of the restaurant business and accounting of expenses at restaurant enterprises are revealed.

Опис

Ключові слова

основні засоби, амортизація, витрати, витрати на виробництво, витрати на експлуатацію, методи амортизації, fixed assets, depreciation, expenses, production costs, operational costs, depreciation methods

Бібліографічний опис

Рета М. В. Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / М. В. Рета, О. І. Линник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління : електрон. наук. фахове вид. – 2018. – Вип. 6 (17). – С. 736-739. – URI: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/130.pdf, вільний (дата звернення 22.01.2019 р.).

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в