Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

ефір, фосфоліпіди, емульгатор, стабілізатор, агент вологоутримуючий, антиоксидант

Бібліографічний опис

Черкашина В. Є. Перспективи використання лецитину в харчовій промисловості / В. Є. Черкашина, А. П. Бєлінська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 341.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в