Біотехнологія виробництва кисломолочних напоїв переробкою молока коров'ячого
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
сквашування молока, молочнокислі бактерії, йодоказеїн, насіння розторопші плямистої
Бібліографічний опис
Цурко І. А. Біотехнологія виробництва кисломолочних напоїв переробкою молока коров'ячого / І. А. Цурко, Н. Ю. Масалітіна // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 492.