Обґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусів
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, продукт, ткемалі, виробництво, кислота, яблучна кислота
Бібліографічний опис
Кричковська Л. В. Обґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусів / Л. В. Кричковська, В. В. Ананьєва, В. С. Якушко // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 3-й Междунар. науч.-практ. конф., 15-16 октября 2015 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : ХНАДУ, 2015. – С. 28-30.