Обґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, продукт, ткемалі, виробництво, кислота, яблучна кислота

Бібліографічний опис

Кричковська Л. В. Обґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусів / Л. В. Кричковська, В. В. Ананьєва, В. С. Якушко // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 3-й Междунар. науч.-практ. конф., 15-16 октября 2015 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : ХНАДУ, 2015. – С. 28-30.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в