Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний науковий центр "Харківський фізико-технічний інститут"

Анотація

Методичні вказівки призначено для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання спеціальності 161 "Хімічні технології", зокрема, освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" і включають в себе методики отримання деяких представників 3 групи харчових добавок (речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції), методів ідентифікації даної харчової добавки у продуктах, вивчення ії властивостей та вказівки на сферу застосування представників даного класу харчових добавок.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, синтез, сорбат калію, бензойна кислота, цитрат кальцію, винна кислота, молочна кислота, властивості

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції" : для студ. освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" / уклад.: В. В. Анан'єва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – 27 c.