Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції"
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний науковий центр "Харківський фізико-технічний інститут"
Анотація
Методичні вказівки призначено для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання спеціальності 161 "Хімічні технології", зокрема, освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" і включають в себе методики отримання деяких представників 3 групи харчових добавок (речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції), методів ідентифікації даної харчової добавки у продуктах, вивчення ії властивостей та вказівки на сферу застосування представників даного класу харчових добавок.
Опис
Ключові слова
методичні вказівки, синтез, сорбат калію, бензойна кислота, цитрат кальцію, винна кислота, молочна кислота, властивості
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів "Хімія і технологія харчових добавок" та "Хімічна інженерія харчових добавок". Розділ "Речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції" : для студ. освітньої програми "Технології органічних речовин, харчових добавок і косметичних засобів" / уклад.: В. В. Анан'єва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – 27 c.