Застосування загусників некрахмальної природи в емульсійних продуктах харчування

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

органолептичні властивості, низькокалорійний соус, камедь ксантова, яблучний пектин, розшарування, альгінат натрію

Бібліографічний опис

Застосування загусників некрахмальної природи в емульсійних продуктах харчування / Л. Кричковська [та ін.] // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. : у 4 ч. Ч. 1. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 343.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в