Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Анотація
Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення містить рослинну олію та стабілізатори. Олія являє собою купаж кукурудзяної, соєвої та кунжутної олій, збалансована за співвідношенням поліненасичених жирних кислот ω-3 і ω-6 (9:1-10:1), має пероксидне число у діапазоні від 0,1 до 1 ммоль/кг 1/2 О і кислотне число у діапазоні від 0,1 до 0,3 мг KОН/г, та використаний комплекс стабілізаторів некрохмальної природи.
Опис
Ключові слова
патент, корисна модель, олійно-жирова промисловість, рослинна олія, стабілізатори, поліненасичені жирні кислоти
Бібліографічний опис
Пат. на корисну модель 103327 Україна, МПК (2015.01) A23L 1/00. Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення / Кричковська Л. В., Анан'єва В. В., Бєлінська А. П. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u 2015 06078 ; заявл. 18.06.2015 ; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23. – 4 с.