Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут інтелектуальної власності"

Анотація

Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення містить рослинну олію та стабілізатори. Олія являє собою купаж кукурудзяної, соєвої та кунжутної олій, збалансована за співвідношенням поліненасичених жирних кислот ω-3 і ω-6 (9:1-10:1), має пероксидне число у діапазоні від 0,1 до 1 ммоль/кг 1/2 О і кислотне число у діапазоні від 0,1 до 0,3 мг KОН/г, та використаний комплекс стабілізаторів некрохмальної природи.

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, олійно-жирова промисловість, рослинна олія, стабілізатори, поліненасичені жирні кислоти

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 103327 Україна, МПК (2015.01) A23L 1/00. Емульсійний харчовий продукт функціонального призначення / Кричковська Л. В., Анан'єва В. В., Бєлінська А. П. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u 2015 06078 ; заявл. 18.06.2015 ; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23. – 4 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в