Біотехнологія йогурту на рослинній основі з використанням Bacillus coagulans

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування людей, кисломолочні продукти, молочнокисле бродіння, йогурти, ферментовані молочні продукти, сквашування молока, молочнокислі бактерії, біфідобактерії

Бібліографічний опис

Суполкіна А. Р. Біотехнологія йогурту на рослинній основі з використанням Bacillus coagulans / А. Р. Суполкіна, О. О. Варанкіна // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів IX Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 275-276.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в