Харчовий функціональний продукт

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут інтелектуальної власності"

Анотація

Харчовий функціональний продукт, що містить рослинні олії, який відрізняється тим, що як основу рослинних олій він містить суміш рафінованої соєвої 40-60 %, нерафінованої кунжутної 5-30 %, соняшникової 20-45 % олій, причому перекисне число основи становить не вище 10 ммоль/кг 1/2 О, кислотне число - не більше 0,4 мг КОН/г, а співвідношення полінасичених жирних кислот омега-6 і омега-3 в основі - (9:1)-(10,0:1).

Опис

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 45762 Україна, МПК (2009) A23D 9/00. Харчовий функціональний продукт / Бєлінська А. П, Кричковська Л. В. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u200905852 ; заявл. 09.06.2009 ; опубл. 25.11.2009, Бюл. № 22. – 2 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в