Харчовий функціональний продукт
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Анотація
Харчовий функціональний продукт, що містить рослинні олії, який відрізняється тим, що як основу рослинних олій він містить суміш рафінованої соєвої 40-60 %, нерафінованої кунжутної 5-30 %, соняшникової 20-45 % олій, причому перекисне число основи становить не вище 10 ммоль/кг 1/2 О, кислотне число - не більше 0,4 мг КОН/г, а співвідношення полінасичених жирних кислот омега-6 і омега-3 в основі - (9:1)-(10,0:1).
Опис
Ключові слова
патент, корисна модель, сумішеві олії, жирнокислотний склад, соєва олія, індукція
Бібліографічний опис
Пат. на корисну модель 45762 Україна, МПК (2009) A23D 9/00. Харчовий функціональний продукт / Бєлінська А. П, Кричковська Л. В. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u200905852 ; заявл. 09.06.2009 ; опубл. 25.11.2009, Бюл. № 22. – 2 с.