Створення бази даних харчових добавок для стабілізації консистенції кондитерської продукції
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кондитерські виробництва, кондитерські вироби, кондитерська промисловість, солодощі, харчові добавки, продукти харчування
Бібліографічний опис
Альтемірова Л. Р. Створення бази даних харчових добавок для стабілізації консистенції кондитерської продукції / Л. Р. Альтемірова, А. П. Бєлінська // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 45-46. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61177.