Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Маркетинг послуг"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Самостійна робота є важливою складовою у підготовці кваліфікованого фахівця, конкурентоспроможного на ринку праці, здатного до компетентної професійної діяльності на рівні світових стандартів. Самостійна робота є одним з компонентів навчального процесу, важливим чинником, що формує вміння навчатися, сприяє активізації засвоєння знань. Самостійна робота є основним засобом опанування навчального матеріалу у позааудиторний час. Значно підвищується значення та статус самостійної роботи при введенні кредитно-модульної технології навчання, за якою скорочується обсяг аудиторної роботи. Головна мета самостійної пізнавальної діяльності здобавачів – навчитися індивідуально здобувати, оновлювати та поповнювати знання, плідно використовувати їх під час навчання та в подальшій професійній діяльності. Самостійна робота базується на принципах розвиваючого навчання, відбувається без безпосередньої участі викладача, але під його керівництвом. У процесі самостійної роботи реалізується основна функція навчального процесу – одержання здобувачем максимального обсягу знань, їх закріплення і перетворення у стійкі вміння і навички. Самостійна робота над навчальною дисципліною «Маркетинг послуг» включає: - опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу; - вивчення окремих тем або питань, які передбачено для самостійного опрацювання; - підготовку до виступу на семінарському занятті; - вирішення та письмове оформлення задач, схем, діаграм, інших робіт графічного характеру; - підготовку конспектів навчальних чи наукових текстів; - збір інформації для виконання індивідуального завдання; - виконання тестових завдань тощо. Окремі питання, які включені до лекційного курсу, потребують більш детального і глибокого вивчення. Самостійна робота полягає у вивченні та опрацюванні основної і додаткової літератури, законодавчих та нормативних документів, виконанні практичних завдань. Самостійна робота сприяє успішному засвоєнню програмного матеріалу з навчальної дисципліни «Маркетинг послуг», дає можливість опанувати важливі вміння з здобуття та розширення професійного світогляду, одержати практичні навички.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, економічна діяльність, підприємницька діяльність, маркетинг готельних послуг, маркетинг туристичних послуг, маркетинг страхових послуг, маркетинг банківських послуг

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Маркетинг послуг" [Електронний ресурс] : для здобувачів першого (бакалавр) рівня вищої освіти освітніх програм усіх форм навчання / уклад. М. В. Мірошник ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 56 с.