Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

vegetable cream, probiotics, lactic acid cultures, oil and fat industry, spread, inulin, flavors, milk fermentation processes, рослинні вершки, пробіотики, молочнокислі культури, олійно-жирова промисловість, спред, інулін, ароматизатори, процеси сквашування молока

Бібліографічний опис

Kizim S. B. Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures [Electronic resource] / S. B. Kizim, L. S. Myronenko, V. K. Timchenko // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 16-22.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в