Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
vegetable cream, probiotics, lactic acid cultures, oil and fat industry, spread, inulin, flavors, milk fermentation processes, рослинні вершки, пробіотики, молочнокислі культури, олійно-жирова промисловість, спред, інулін, ароматизатори, процеси сквашування молока
Бібліографічний опис
Kizim S. B. Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures [Electronic resource] / S. B. Kizim, L. S. Myronenko, V. K. Timchenko // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 16-22.