Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

vegetable cream, probiotics, lactic acid cultures, oil and fat industry, spread, inulin, flavors, milk fermentation processes, рослинні вершки, пробіотики, молочнокислі культури, олійно-жирова промисловість, спред, інулін, ароматизатори, процеси сквашування молока

Бібліографічний опис

Kizim S. B. Production of vegetable cream spread via probiotic lactic acid cultures [Electronic resource] / S. B. Kizim, L. S. Myronenko, V. K. Timchenko // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 16-22.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced