Use of biotechnologically pereterified fats in the production of bakery products

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

baked goods, food fats, food Industry, fatty products, transesterified fats, хлібобулочні вироби, харчові жири, харчова промисловість, жирові продукти, трансетерифіковані жири

Бібліографічний опис

Tytarenko M. Use of biotechnologically pereterified fats in the production of bakery products [Electronic resource] / M. Tytarenko, L. Krychkovska, O. Varankina // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 70 – 72.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в