Дослідження дії бензойної кислоти на мікробіологічні показники фруктових соків
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, харчові продукти, зберігання продуктів, консервація продуктів, консерванти, здорова їжа, бензойна кислота, плодово-овочеві соки
Бібліографічний опис
Юрова Т. А. Дослідження дії бензойної кислоти на мікробіологічні показники фруктових соків [Електронний ресурс] / Т. А. Юрова, М. Є. Рацук, І. С. Канівець // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 152-154.
