Effect of starch microencapsulation on survival of lactobacillus casei and bifidobacterium bifidum in mayonnaise sauce
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
microencapsulation, starch, probiotics, alginate, natural polymers, inoculation of probiotics, мікрокапсулювання, крохмаль, пробіотики, альгінат, природні полімери, інокуляція пробіотиків
Бібліографічний опис
Mazin S. V. Effect of starch microencapsulation on survival of lactobacillus casei and bifidobacterium bifidum in mayonnaise sauce [Electronic resource] / S. V. Mazin, L. S. Myronenko, V. K. Timchenko // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 233 – 239.