Використання математичного моделювання при розробці рецептури лікеру "Anna banana"

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

алкогольні напої, лікери, банани, рецептури лікерів, лікер "Anna banana", органолептичні показники, смако-ароматичні показники, натуральні інгредієнти, математичне моделювання, плани Шеффе, рецептурні компоненти, дегустаційна оцінка, математичні моделі, рівняння регресії, liquors

Бібліографічний опис

Винокурова А. П. Використання математичного моделювання при розробці рецептури лікеру "Anna banana" / А. П. Винокурова, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 523.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в