Сімплексний метод планування експерименту для оптимізації рецептурного складу глінтвейну
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Abstract
Description
Keywords
глінтвейни, гарячі алкогольні напої, напої на основі вина, вино, рецептури глінтвейну, сімплекс-гратчасті плани Шеффе, смако-ароматичні показники, органолептичні показники, рецептурні компоненти, дегустаційна оцінка, органолептична оцінка, математичні моделі, рівняння регресії, глінтвейн "Beautiful infusion", планування експерименту
Citation
Подкоритов М. Я. Сімплексний метод планування експерименту для оптимізації рецептурного складу глінтвейну / М. Я. Подкоритов, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 596.