Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів Шеффе
Дата
2023
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
кондитерські вироби, шоколадні пасти, рецептури шоколадних паст, мелені горіхи, рецептури шоколадно-горіхових паст, шоколадні пасти для людей з цукровим діабетом, органолептичні показники, смако-ароматичні показники, оптимізація складу, сімплекс-ґратчасті плани Шеффе, планування експерименту, рецептурні компоненти, дегустація, дегустаційна оцінка, математичні моделі, рівняння регресії, трикомпонентні системи, органолептична оцінка, шоколадно-горіхова паста "Горіховичок"
Бібліографічний опис
Чаплигін Л. А. Розробка рецептури шоколадно-горіхової пасти з використанням планів Шеффе / Л. А. Чаплигін, О. М. Півень // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 619.