Публікація:
Інноваційні рішення в ресторанному господарстві

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

У тезах доповіді розглянуто такі інноваційні рішення в ресторанному господарстві, як: штучний інтелект (AI), машинне навчання (ML) та Інтернет речей (IoT), які сприяють оптимізації операцій, удосконаленню програм управління якістю, максимізації відповідності вимогам, покращенню клієнтського досвіду.

Опис

Ключові слова

конкуренція, інновації, онлайн-замовлення, швидке харчування

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко Н. В. Інноваційні рішення в ресторанному господарстві / Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 940.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced