Публікація:
Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу

Ескіз

Дата

2024

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

менеджмент, управління персоналом, ринкове середовище

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко М. О. Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. О. Якименко-Терещенко, К. В. Куниця // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 941.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в