Publication: Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Abstract
Description
Citation
Якименко-Терещенко М. О. Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. О. Якименко-Терещенко, К. В. Куниця // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 941.